Ugemadplan Uge 37 - 2018

Mandag:
Bøf Lindstrøm

Tirsdag:
Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling

Onsdag:
Panerede koteletter med ratatouille

Torsdag:
Broget hverdagsgryde

Fredag:
Broccolifyldt kalkunbryst med basilikumsauce

Lørdag:
Nakkesteg stegt som vildt

Søndag:
Lasagne med kantareller (kantarellasagne)



Fisk:
Safranfisk med gule pebre og tomater

Fisk:
Hellefisksteak med bløde løg



Salat:
Spinatsalat med pære og rygeost



Forret:
Tarteletter med ratatouille og pesto



Vegetar:
Selleribøf (Revet)



Dessert:
Hyldebærsuppe



Bradepandekage:
Hyldebærkage



Tema:
Kantarelsuppe




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.