Bøf Lindstrøm
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Sverige Tilberedningstid : 30 minutter Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
En Svensk klassiker, bøf med sauterede løg, syltede rødbeder og kapers, serveret med brasede kartofler
|
Opskriften er vist 318961 gange,
og udskrevet 27377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2022-12-08 09:55:52 Kogevand fra brasserede kartofler?? - 2022-09-12 15:34:11 EN rigtig god ret. Kan evt. laves som farsbrød. bøffen kan godt finde på at smule lidt. kommer tit syltede asier, syltede rødbeder eller lignede i til en afveksling. Prøv dig frem. Bjorn - 2016-09-19 20:32:15 Med denne opskrift ender man op med en ret intetsigende SOVS. Hvis man er lidt mere til SAUCE vil et halvt glas rødvin plus lidt fond eller blot en god skefuld af slagterens sky gøre underværker. Saucen bør koges noget ind før man tilfører fløden, hvis nødvendig. Pas på med at salte bøfferne, kapers er ret salte. Else - 2014-11-06 22:34:34 Havde glemt denne ret, som var meget populær i halvfjerdserne. Vi fik brasede kartofler og bønner til..synes det er svært at finde frosne ærter som ikke er melede. Men en rigtig god ret. Josè - 2011-08-27 12:39:46 Skal løgne hakkes og komme i farsen? eller skal de serveres som til hakkebøf? Stella - 2010-05-31 07:43:58 Det er en rigtig god bøf, dejligt med lidt forandring til en almindelig hakkebøf. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne