Hellefisksteak med bløde løg
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hellefisken drysses med salt og vendes i mel.
Steges på panden i godt med smør i 2-3 minutter på hver side til den er gylden.
Er det tykke steaks så kan de lægges i en bradepande med lidt af smørret og steges færdige i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Når fisken løsner sig fra benene er fisken færdig.
Løgene skæres i halve og herefter i skiver som steges møre på panden i smør. Tag løgene af og steg så wokgrønsagerne på panden. Server med kogte kartofler og et drys hakket persille, 1/4 citron og evt. smeltet smør. |
|
Opskriften er vist 21269 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-02-25 18:22:08 Fint og let Per - 2008-02-23 12:54:55 Hellefisken på billedet fik 20 minutter i ovnen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne