Hellefisksteak med bløde løg

Hellefisksteak med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Hellefisksteak med bløde løg, billede 4 Hellefisksteak med bløde løg, billede 1 Hellefisksteak med bløde løg, billede 2 Hellefisksteak med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hellefisksteak
 salt
 hvedemel
50 g.smør
 
 løg
 smør
 
 wokgrønsager efter eget valg
 
 persille
1 citron
 
1000 g.nye kartofler
 
Opskrift:
Hellefisken drysses med salt og vendes i mel. Steges på panden i godt med smør i 2-3 minutter på hver side til den er gylden. Er det tykke steaks så kan de lægges i en bradepande med lidt af smørret og steges færdige i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Når fisken løsner sig fra benene er fisken færdig.

Løgene skæres i halve og herefter i skiver som steges møre på panden i smør. Tag løgene af og steg så wokgrønsagerne på panden.

Server med kogte kartofler og et drys hakket persille, 1/4 citron og evt. smeltet smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18098 gange,
og udskrevet 244 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2017-02-25 18:22:08
Fint og let

Per  -  2008-02-23 12:54:55
Hellefisken på billedet fik 20 minutter i ovnen.