Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Safranfisk med gule pebre og tomater

Safranfisk med gule pebre og tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Safranfisk med gule pebre og tomater, billede 4 Safranfisk med gule pebre og tomater, billede 1 Safranfisk med gule pebre og tomater, billede 2 Safranfisk med gule pebre og tomater, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 tsk. Safran tråde
2 spsk. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Mørksejfilet uden skind
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
500 gram Båndpasta, frisk
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Udblød safranen i 2 spsk. hvidvinen.

Peberfrugterne skæres i strimler, løget hakkes, hvidløget hakkes fint, tomaterne flåes og hakkes.

Steg grønsagerne, undtagen tomaterne, i en gryde i 2 spsk. olie. Steg til de er gyldne. Tilsæt tomaterne og et drys salt og peber. Lad det snurre sammen under låg ca. 15 minutter.

Tilsæt safran og hvidvin og giv det yderligere 15 minutter.

Skær fisken ud i portionsstykker og vend i mel. Varm olien i en stor pande. Steg fiskestykkerne gyldne på begge sider, til de netop er gennemstegte.

Krydr med salt og peber.

Fordel torskestykkerne over grønsagerne og pastaen og pynt med persille. Serveres straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 39684 gange,
og udskrevet 383 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7018 (1671 kcal)
KJ pr. Pers. 1754 (417 kcal)
Vægt ialt 1949 gram
Vægt pr. Pers. 487 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 360 KJ (85 kcal)
Protein 10.7 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 16.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Brasilien, Torben  -  2013-02-09 13:10:24
Hej i Djursland. Vi har alle forskellig smag og ret til at have egen smag. Hvis jeg ikke bryder mig om en opskrift, ser jeg ingen grund til at basunere det ud. På samme måde som jeg ikke besøger en virksomhed, bare for at fortælle dem at jeg ikke har til hensigt at reflektere på deres job anonse. Nyd du bare at du har den perfekte madsmag, og lad andre nyde deres smag. Jeg prøver den nu alligevel, selvom der er en der ikke bryder sig om den. MVH Torben

Per  -  2007-07-02 22:02:42
Det er 2 stk flåede tomater der bruges

djursland  -  2007-07-02 21:08:48
Er stor fiskespiser, 1-2 x ugentligt, men denne opskrift kunne jeg ikke drømme om at tilberede.Mangler noget groft grønt, og så oliestegte panerede fisk, sikke fedtbomber.

spango  -  2007-07-02 13:53:05
Er der tale om to stkr. flåede tomater eller to dåser?