Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling

Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : sl

Indsendt :


Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling, billede 4 Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling, billede 1 Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling, billede 2 Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Sauce:
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Brun kyllingefileterne i gryden. Hæld vand over så det lige dækker fileterne. Kom kulør salt peber og persille ved. Kog til kyllingen er mør (ca. 10 minutter).

Tag fileterne op og jævn sovsen med maizena giv den evt. 1 stk. bouillonterning for smagens skyld.

Serveres med kartofler.

Tips:

Smager som gammeldags grydestegt kylling, blot uden alt fedtet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (61 stemmer)

Opskriften er vist 136010 gange,
og udskrevet 5332 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6810 (1621 kcal)
KJ pr. Pers. 1702 (405 kcal)
Vægt ialt 2466 gram
Vægt pr. Pers. 616 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 276 KJ (65 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Henriette  -  2017-02-24 19:25:11
Har lavet den mange gange. Nemt og så smager det fantastisk uden at man skal bruge for meget tid og dejlig fedtfattig.

Boussens  -  2016-06-30 20:36:45
1 spsk. Kikkoman soya i sovsen giver en ekstra god smag

sussanna  -  2011-10-31 16:04:57
Har lavet den mange gange. Den er super når man ikke har så meget tid efter job og hele familien elsker den:O) Og ja, endnu bedre med lidt rødvin i sovsen.

vedel  -  2011-03-12 14:01:33
har en rigtig god smag,lidt fløde som legering er også godt,superhit hos både børn og voksne.

jette  -  2010-10-09 18:33:30
let at lave. smager lækkert

dola  -  2008-05-19 18:16:00
smiler man kan evt putte hakket persille i en the pose og koge det med ogfjerne posen bag efter!

Marlene  -  2008-05-10 22:02:58
Min mand er meget kræsen og han spiste det med glæde. Det var rigtig nemt og vi laver det helt sikket igen..

Louise  -  2007-10-13 18:33:07
glimrende opskrift, så let at lave

Danny  -  2007-04-25 09:18:08
Smager rigtig lækkert og så er den bare supernem

Ove  -  0000-00-00 00:00:00
du kan godt og med fint resultat anv. frysetørret persille og en okseterningog det smager "som gamle dage"

hrfrøken  -  0000-00-00 00:00:00
rigtigt dejlig ret

smukke mig  -  0000-00-00 00:00:00
supar

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Husk grøntsagerne! fx. ærter, gulerødder, blomkål, broccoli, salat og de uundværlige syltede agurker

  -  0000-00-00 00:00:00
Beregn knapt 200 g. filet pr person

Johanne  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god opskrift! Nem at lave og smager som den "rigtige" opskrift

Annette  -  0000-00-00 00:00:00
tilføj gerne lidt rødvin til sovsen! Det er prikken over i'et!