Kommentarer
Per - 2020-12-31 11:37:40 Nakkestegen steges i gryde så der er ikke rigtig nogen temperatur den skal steges ved, den skal småsimre til kødet er mørt, og der kan hældes vand på undervejs så gryden ikke koger tør. Kødtemperatur kan man heller ikke rigtig bruge, det er vigtigere at det er mørt, men temperatur i hvert fald over 75 grader.
Tony - 2020-12-31 10:13:35 Hvor meget skal kødets temperatur være når den er færdig stegt?
Hvilken temperatur skal kødet steges på når den skal langtidssteges 2½-3 timer?
Marlene - 2017-04-21 21:20:09 Kan man mon lægge stegen i stegeso og stege den i ovnen?
Per - 2014-10-20 11:56:07 millo1dk Man starter med hele enebær som man knuser inden de tilsættes
millo1dk - 2011-11-20 18:27:24 under ingredienser står der Enebær hele og lige ved siden af står der knuste Enebær.
Louise & Simon - 2010-12-30 14:38:59 Vi lader være med at si marinaden før det har kogt sammen med stegen
- 2010-09-10 22:57:07 skal det der var i marinaden steges med ?
Leif - 2009-10-04 08:42:49 Prøv også at supplere sovsen med svampe - fås ikke bedre !!
Jeanne - 2009-05-03 21:04:50 En meget mør og lækker måde at få kamsteg på. Sovsen bliver bare helt fantastisk også kun ved brug af kaffefløde på 9%.
Per - 2008-10-19 12:17:53 Det er nemmest at putte marinade kød og urter ned i en plastpose, som så kan lægges i et fad, så er det nemt at vende kødet ind i mellem.
Det kan spædes til med vand under stegningen, gryden må ikke koge tør.
Maj - 0000-00-00 00:00:00 mh.. lyder godt!!
|