Ugemadplan Uge 21 - 2018

Mandag:
Grillet oksemørbradbøf med asparges- og kartoffelsalat

Tirsdag:
Dansk forårswok

Onsdag:
Bøf Lindstrøm

Torsdag:
Kyllingelår på Provence kartoffelbund

Fredag:
Svinemørbrad på sommergratin

Lørdag:
Bjørns dyrekølle

Søndag:
Cowboytoast



Fisk:
Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål

Fisk:
Helleflyndersteaks med kold aspargessalat



Salat:
Waldorf salat



Forret:
Røget dyrkølle med creme



Vegetar:
Blomkålsfrikadeller



Dessert:
Rabarberkage med smuldredej



Bradepandekage:
Grøn Giftkage



Tema:
Dyrekølle med kanel på kuglegrill




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.