Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål

Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål, billede 4 Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål, billede 1 Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål, billede 2 Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hornfiskefiletter
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
evt. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1000 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
   
1000 gram Kartofler nye
   


Opskrift:

Gå fileterne efter for ben, krydr dem med salt og peber. Hak persillen og fordel den på kødsiden. Luk fileterne sammen på tværs(hale mod hoved).

Vend dem i mel og steg dem i smør ca. 7 minutter på hver side.(Læg evt. en tallerken ovenpå fileterne de første par minutter). Del hver filet i to ved serveringen.

Snit kålen groft, smid stokken bort. Sauter kålen i smør, kom fløde på, kog til det tykner let og smag til med salt og peber. Vend peberrod i kål og fløde umiddelbart før serveringen.

Giv nye kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 64637 gange,
og udskrevet 1405 gange.


Energi:
KJ total 13515 (3217 kcal)
KJ pr. Pers. 3378 (804 kcal)
Vægt ialt 3200 gram
Vægt pr. Pers. 800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 422 KJ (100 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helge  -  2017-06-07 15:17:01
Prøv at tilsætte finthakket løg sammen med persille og kom det på kødside af hornfiskefilletterne. Det gør bare retten ekstra lækker.


Beth  -  2013-06-14 09:14:51
God opskrift! Det hele smagte godt!