Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Rabarberkage med smuldredej

Rabarberkage med smuldredej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarberkage med smuldredej, billede 4 Rabarberkage med smuldredej, billede 1 Rabarberkage med smuldredej, billede 2 Rabarberkage med smuldredej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Rabarber renset vægt
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
4 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Smuldredej:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
120 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Rabarberstænglerne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vanillesukker. Hældes i et smurt ildfast fad.

Dejen smuldres sammen af mel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne.

Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Serveres med vanilleis eller flødeskum.

Tips:

I stedet for rabarber kan bruges æbler.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (226 stemmer)

Opskriften er vist 327448 gange,
og udskrevet 12609 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Laura Emma   -  2016-05-08 12:46:59
Man kan også sarveres med kold cram fraiche


Sekretæren  -  2015-05-21 10:06:39
Skal rabarberne virkelig ikke koges først? Jeg forestiller mig, at de er lidt rå, og det lyder for nemt til at være sandt :-)Det er det nok ikke, for så havde I selvfølgelig ikke skrevet det.


Bo  -  2014-05-19 16:25:16
Prøv at blande kokosmel i dejen, det smager skønt


  -  2014-05-04 12:23:32
Rigtig lækker og nem at lave


Britt  -  2013-05-31 11:13:39
Forslag til Sundere smuldredej (opskrift til 8 personer): 90 g havregryn 100 g. sukker 100 g. smør


Inger Rudebeck  -  2013-05-21 15:02:19
Før smuldredejen kommes på, drøs da lidt kanelsukker på. Så bliver smagsoplevelsen perfekt. Har man lidt mandler til smuldredejen, ja, så er det bare guf. P.S. Kalorietabellen holder så ikke stik.


TinaB  -  2012-05-29 19:36:49
Jeg plejer at drysse lidt stødt ingefær og vanilijekorn ned til rabarberne når jeg laver en lignende smuldre kage... det står godt til rabarberne :-)