Kommentarer
Laura Emma - 2016-05-08 12:46:59 Man kan også sarveres med kold cram fraiche
Sekretæren - 2015-05-21 10:06:39 Skal rabarberne virkelig ikke koges først? Jeg forestiller mig, at de er lidt rå, og det lyder for nemt til at være sandt :-)Det er det nok ikke, for så havde I selvfølgelig ikke skrevet det.
Bo - 2014-05-19 16:25:16 Prøv at blande kokosmel i dejen, det smager skønt
- 2014-05-04 12:23:32 Rigtig lækker og nem at lave
Britt - 2013-05-31 11:13:39 Forslag til Sundere smuldredej (opskrift til 8 personer):
90 g havregryn
100 g. sukker
100 g. smør
Inger Rudebeck - 2013-05-21 15:02:19 Før smuldredejen kommes på, drøs da lidt kanelsukker på. Så bliver smagsoplevelsen perfekt. Har man lidt mandler til smuldredejen, ja, så er det bare guf. P.S. Kalorietabellen holder så ikke stik.
TinaB - 2012-05-29 19:36:49 Jeg plejer at drysse lidt stødt ingefær og vanilijekorn ned til rabarberne når jeg laver en lignende smuldre kage... det står godt til rabarberne :-)
|