Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarberkage med smuldredej

Rabarberkage med smuldredej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarberkage med smuldredej, billede 4 Rabarberkage med smuldredej, billede 1 Rabarberkage med smuldredej, billede 2 Rabarberkage med smuldredej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Rabarber renset vægt
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
4 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Smuldredej:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
120 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Rabarberstænglerne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vanillesukker. Hældes i et smurt ildfast fad.

Dejen smuldres sammen af mel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne.

Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Serveres med vanilleis eller flødeskum.

Tips:

I stedet for rabarber kan bruges æbler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (226 stemmer)

Opskriften er vist 320534 gange,
og udskrevet 12478 gange.


Energi:
KJ total 11815 (2813 kcal)
KJ pr. Pers. 2953 (703 kcal)
Vægt ialt 1410 gram
Vægt pr. Pers. 352 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 837 KJ (199 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 35.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Laura Emma   -  2016-05-08 12:46:59
Man kan også sarveres med kold cram fraiche


Sekretæren  -  2015-05-21 10:06:39
Skal rabarberne virkelig ikke koges først? Jeg forestiller mig, at de er lidt rå, og det lyder for nemt til at være sandt :-)Det er det nok ikke, for så havde I selvfølgelig ikke skrevet det.


Bo  -  2014-05-19 16:25:16
Prøv at blande kokosmel i dejen, det smager skønt


  -  2014-05-04 12:23:32
Rigtig lækker og nem at lave


Britt  -  2013-05-31 11:13:39
Forslag til Sundere smuldredej (opskrift til 8 personer): 90 g havregryn 100 g. sukker 100 g. smør


Inger Rudebeck  -  2013-05-21 15:02:19
Før smuldredejen kommes på, drøs da lidt kanelsukker på. Så bliver smagsoplevelsen perfekt. Har man lidt mandler til smuldredejen, ja, så er det bare guf. P.S. Kalorietabellen holder så ikke stik.


TinaB  -  2012-05-29 19:36:49
Jeg plejer at drysse lidt stødt ingefær og vanilijekorn ned til rabarberne når jeg laver en lignende smuldre kage... det står godt til rabarberne :-)