Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget dyrkølle med creme

Røget dyrkølle med creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Røget dyrkølle med creme, billede 4 Røget dyrkølle med creme, billede 1 Røget dyrkølle med creme, billede 2 Røget dyrkølle med creme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.røget dyrekølle
 
1 bdt.purløg
1 bk.brøndkarse
1 bdt.dild
 
2 æg
0-5 spsk.dijon sennep
20 g.smør
1 ½ dl.piskefløde
 saften af 1/4 citron
 salt
 peber
 
1 hovedesalat
4 tomater
 
 


Opskrift:

Purløg, brøndkarse og dild skylles og hakkes meget fint.

Æg og den franske sennep piskes sammen.

Smøren smeltes på panden, hvorefter æggemassen hældes i og stivner ved svag varme, mens de røres uafbrudt.

Fløden røres i mens der varmes op til lige under kogepunktet. Tilsæt derefter de hakkede krydderurter og citronsaften, salt og peber.

Salaten snittes groft og lægges i bunden af en tallerken. Tomaterne skæres i skiver og rettes an på salatens ene side. De tynde skiver røget dyrekølle rettes an på modsatte side.

Æggecremen serveres ved siden af, lun eller kold, ale efter smag. Server evt. lun valnøddebrød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (25 stemmer)

Opskriften er vist 96387 gange,
og udskrevet 3604 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jægeren  -  2012-08-25 19:19:20
Dette er jo ikke nogen opskrift på "Røget dyrekølle med creme". Det er en opskrift på creme, der bla. kan bruges til røget kød.


Conny  -  2011-06-08 00:33:15
Røget svinemørbrad er billigere, og med et stykke eller 3 flutes eller pasta i ovennævnte sovs - perfekt. Bruger dog kun en halv creme fraice - uden det når kogepunktet. Røget mørbrad fåes til ca. 35-40 kr. og det bruges ikke det hele, når det er i supertynde skiver med revet pebberrod ovenpå. Mums.


Tove Due  -  2010-05-26 16:01:17
Der står 0-5 spsk. dijon sennep. Der er jo en hvis forskel fra 0-5. Hvor meget anbefales det at bruge? Eller skal man bare smage sig frem? Hilsen


  -  2009-09-17 22:52:16
Jeg kunne også godt tænke mig at vide om cremen kan laves i forvejen og lunes inden servering?


momsemor  -  2007-12-18 23:45:01
Er det muligt at lave cremen nogle timer før den skal spises og evt. lune den?


Iben  -  2007-10-25 20:25:18
Perfekt til alt røget kød


Elisa  -  0000-00-00 00:00:00
Har brugt røget lammekølle istedet. Cremen var fantastisk hertil også.


Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Retten er bestemt ikke billig. Retten er lækker og cremen er fantastisk