Ugemadplan Uge 19 - 2018Mandag: Cornflakes paneret kalkunschnitzelTirsdag: Farseret BlomkålOnsdag: Pizzabøffer / PizzabøfTorsdag: Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat og varm spinatsalatFredag: Krebinetter med stuvede hvide aspargesLørdag: Sprængt oksespidsbryst med dampede grønsagerSøndag: Sprængt oksebryst i champignonsauce med pastaFisk: Hornfisk med rabarberkompotFisk: Bagt helleflynder med paprika- og citronsmørSalat: Lun kikærtesalat med skvalderkål og æblerForret: Bagt hornfisk med grov sennepscremeVegetar: Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig )Dessert: Rabarber trifliBradepandekage: Bradepandekage med rabarbermarengsTema: Barbeque marineret svinemørbradHer kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar. |