Ugemadplan Uge 19 - 2018

Mandag:
Cornflakes paneret kalkunschnitzel

Tirsdag:
Farseret Blomkål

Onsdag:
Pizzabøffer / Pizzabøf

Torsdag:
Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat og varm spinatsalat

Fredag:
Krebinetter med stuvede hvide asparges

Lørdag:
Sprængt oksespidsbryst med dampede grønsager

Søndag:
Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta



Fisk:
Hornfisk med rabarberkompot

Fisk:
Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør



Salat:
Lun kikærtesalat med skvalderkål og æbler



Forret:
Bagt hornfisk med grov sennepscreme



Vegetar:
Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig )



Dessert:
Rabarber trifli



Bradepandekage:
Bradepandekage med rabarbermarengs



Tema:
Barbeque marineret svinemørbrad




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.