Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig )

Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig ), billede 4 Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig ), billede 1 Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig ), billede 2 Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
300 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
200 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
5 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Skræl aspargsene fra hoved af, bræk den nederste træde ende af hver asparges og skær dem i 2-3 cm. stykker. Del broccolien i små buketter og skyld den grundigt. vask skuashen, del den i kvarte på langs og skær den så i skiver.

Kog aspargesene 2-3 minutter i rigeligt vand tilsat salt. Tilsæt så broccoli, squash og ærter og kog 2-3 minutter yderligere.

Kom i fad, drys med salt og peber.

Rens løg og peberfrugter og skær dem i skiver, løget halveres først. Svitses møre i olivenolie og krydres med salt og peber. Anrettes oven på de andre grøntsager.

Drys evt. lidt reven ost ovenpå og server med pasta og/eller brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 104831 gange,
og udskrevet 2621 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3888 (925 kcal)
KJ pr. Pers. 972 (231 kcal)
Vægt ialt 1689 gram
Vægt pr. Pers. 422 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 230 KJ (54 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-05-19 22:20:07
skal det ikk ind i ovnen??

christina  -  2010-12-09 18:02:57
nøhhhhhhhhh den ret er herre go mmmmm det i hvertfald ikke sidste gang jeg laver den.