Tag 2 rabarber fra (gerne de tyndeste) rengør og skær dem i meget tynde skiver. Hak persillen og bland rabarberne og persillen med 1 spsk. honning.
Skær hornfiskene i 3-4 stykker, fyldet kommes inden i bugen og fiskestykkerne snøres med bommuldssnor.
Krydder hornfiskestykkerne og steg dem ca 10 minutter på en pande i olie.
Eller pensl hornfiskestykkerne med olie, drys med salt og peber, som nu grilles. Det anbefales at bruge en grillbakke eller sølvpapir.
Rabarberkompot:
Resten af rabarberne skæres i skiver, kommes i en gryde tilsæt 2 sk. vand og 2 sk. honning og kog dette ind til det bliver en kompot.
Server retten med små kartofler med skind og evt. en salat af gulerødder, agurk(i strimler) og ristede pinjekerner, der vendes i en dressisng af olivenolie, dijonsennep, honning og vineddike.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(11 stemmer)
Opskriften er vist 57712 gange, og udskrevet 1279 gange.
Energi:
KJ total 8033 (1912 kcal)
KJ pr. Pers. 2008 (478 kcal)
Vægt ialt 2304 gram
Vægt pr. Pers. 576 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 348 KJ (83 kcal) Protein 6.6 gram Fedt 1.6 gram Kulhydrat 11.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2011-05-14 21:40:41 Lavede retten den anden dag, da min kæreste havde friske hornfisk hjem fra havnen :)
Som Vera siger, så delte jeg også fiskene i mindre dele (ca. 3 dele pr. fisk). Det smagte virkelig godt :) er dog lidt kedeligt, at fisken på billedet ovenover ser skamstegt ud, for de behøver ikke særlig lang tid på panden :)
Gjoeltrold - 2008-05-17 18:47:16 Glæder mig meget til at smage denne ret. Børnene på 3 og 8 synes at det ser superlækkert ud
Vera - 2007-05-03 09:14:27 Super lækker forårsret. Skar kun hornfisken i 2 dele og foldede dem sammen.
Birthe - 2007-05-02 22:35:51 Hornfisk og rabarber klæder hinanden perfekt smagsmæssigt. Denne ret er intet mindre end vidunderlig!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider