Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfisk med rabarberkompot

Hornfisk med rabarberkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hornfisk med rabarberkompot, billede 4 Hornfisk med rabarberkompot, billede 1 Hornfisk med rabarberkompot, billede 2 Hornfisk med rabarberkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hornfiskefiletter
1 dl Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Rabarberkompot
500 gram Rabarber renset vægt
2 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler nye
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   


Opskrift:

Tag 2 rabarber fra (gerne de tyndeste) rengør og skær dem i meget tynde skiver. Hak persillen og bland rabarberne og persillen med 1 spsk. honning.

Skær hornfiskene i 3-4 stykker, fyldet kommes inden i bugen og fiskestykkerne snøres med bommuldssnor.

Krydder hornfiskestykkerne og steg dem ca 10 minutter på en pande i olie.

Eller pensl hornfiskestykkerne med olie, drys med salt og peber, som nu grilles. Det anbefales at bruge en grillbakke eller sølvpapir.


Rabarberkompot:
Resten af rabarberne skæres i skiver, kommes i en gryde tilsæt 2 sk. vand og 2 sk. honning og kog dette ind til det bliver en kompot.


Server retten med små kartofler med skind og evt. en salat af gulerødder, agurk(i strimler) og ristede pinjekerner, der vendes i en dressisng af olivenolie, dijonsennep, honning og vineddike.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 55344 gange,
og udskrevet 1221 gange.


Energi:
KJ total 8033 (1912 kcal)
KJ pr. Pers. 2008 (478 kcal)
Vægt ialt 2304 gram
Vægt pr. Pers. 576 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 348 KJ (83 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-05-14 21:40:41
Lavede retten den anden dag, da min kæreste havde friske hornfisk hjem fra havnen :) Som Vera siger, så delte jeg også fiskene i mindre dele (ca. 3 dele pr. fisk). Det smagte virkelig godt :) er dog lidt kedeligt, at fisken på billedet ovenover ser skamstegt ud, for de behøver ikke særlig lang tid på panden :)


Gjoeltrold  -  2008-05-17 18:47:16
Glæder mig meget til at smage denne ret. Børnene på 3 og 8 synes at det ser superlækkert ud


Vera  -  2007-05-03 09:14:27
Super lækker forårsret. Skar kun hornfisken i 2 dele og foldede dem sammen.


Birthe  -  2007-05-02 22:35:51
Hornfisk og rabarber klæder hinanden perfekt smagsmæssigt. Denne ret er intet mindre end vidunderlig!