Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bagt hornfisk med grov sennepscreme

Bagt hornfisk med grov sennepscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagt hornfisk med grov sennepscreme, billede 4 Bagt hornfisk med grov sennepscreme, billede 1 Bagt hornfisk med grov sennepscreme, billede 2 Bagt hornfisk med grov sennepscreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dobbelte hornfiskefileter
0.5 citron, skallen heraf
1 bdt.dild
1 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
 Sennepscreme
2 dl.creme fraiche 38%
2 spsk.grov sennep
1 spsk.citronsaft
1 dl..purløg
 salt
 peber
 evt. 1-2 spsk. kapers
 evt den nedkogte saft fra hornfisken
 
Opskrift:
Gå fileterne efter for ben. Skær dem igennem én gang på langs og én gang på tværs.

Krydder skindsiden på de 8 hornfiskestykker, med hakket dild, citronsaft- og skal. Rul fileterne med skindet indad. Damp ca. 15 minutter i en 180 grader C. alm. ovn, i et ovnfast fad med vin i bunden, dækket med alufolie. Lad fisken køle af.

Skær purløg fint. Bland med de øvrige ingredienser til cremen. Smag evt. til med nedkogt sky fra dampningen. Smag til med salt og peber og giv til de bagte hornfiskefileter.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 38655 gange,
og udskrevet 770 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu