Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat og varm spinatsalat

Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat og varm spinatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat og varm spinatsalat, billede 4 Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat og varm spinatsalat, billede 1 Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat og varm spinatsalat, billede 2 Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat og varm spinatsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  marinade:
1.5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Koriander, stødt
0.5 spsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Garam masala
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Ingefær, frisk
1 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kartoffelsalat:
1000 gram Kogte kolde kartofler
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
  Dressing:
2 dl. Kvark 1% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Spinatsalat:
300 gram Babyspinat, frisk
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Pinjekerner
1 lime, saften heraf
   


Opskrift:

Pisk yoghurt med krydderier, chili, revet ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en plastic-frysepose sammen med marinaden, luk posen og lad det marinere i køleskabet i 1/2 time.

Varm olien på en pande og steg kødet på begge sider, 10-12 minutter i alt.

Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne, pil dem og lad dem afkøle. Snit bladselleri og rødløg fint, og skær kartoflerne i skiver. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den forsigtigt med kartofler, bladselleri og løg.

Spinatsalat:
Skyl spinaten godt, så den er fri for jord, og lad den afdryppe. Pres spinatbladene sammen i en klump og skær dem i strimler.
Varm olien på en pande og vend spinatbladene på panden sammen med pinjekerner i ca. 2 min. Pas på, den ikke får for meget og bliver for blød. Pres limesaft over ved servering. Server salaten varm sammen med stegt kylling og kartoffelsalat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 84442 gange,
og udskrevet 2635 gange.


Energi:
KJ total 10981 (2614 kcal)
KJ pr. Pers. 2745 (653 kcal)
Vægt ialt 2718 gram
Vægt pr. Pers. 679 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 404 KJ (96 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 9.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda i Kanada  -  2012-06-28 07:30:53
Hvad gør man med marinaden når mand steger kyllingen? Smider man den væk?


Linda i Kanada  -  2012-06-28 07:29:03
Hvis du bruger gedemælk yoghurt, så skiller den ikke så let.


Christine  -  2008-05-10 18:18:53
retten smager godt, men udseende er kedelig. Kunne forslår bruget af cremefraiche 18%, frem for yogurt natural, som skille


Per  -  2008-04-13 19:21:13
Bruger du babyspinat så er det ikke nødvendigt at strimle spinaten.


  -  2007-02-09 09:48:45
Fantastisk velsmagende - børnene elskede kyllingerne