Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør

Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør, billede 4 Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør, billede 1 Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør, billede 2 Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Paprika, edelsuss
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Helleflynderfilet
   
  Tilbehør:
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Pynt:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Forvarm ovnen til 225 grader C alm. ovn. Smør et ovnfast fad.

Bland smør, paprika, hakket persille, citronsaft, salt og peber i en lille skål. Smør kryddersmør på helleflynderfileterne. Læg fileterne i et ovfast fad.

Bag fisken 15-20 minutter.

Pynt med citronbåde og persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 90054 gange,
og udskrevet 1948 gange.


Energi:
KJ total 9373 (2231 kcal)
KJ pr. Pers. 2343 (557 kcal)
Vægt ialt 2763 gram
Vægt pr. Pers. 690 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 339 KJ (80 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Elin  -  2010-05-15 20:49:18
Det er næsten helt sikkert persille ;-)


  -  2010-05-12 17:54:36
kartoflerne er grøne hvad er der på dem


  -  2010-05-12 17:53:49
hvad gør man med kartoflerne


Katarina  -  2009-11-25 18:10:16
Mmmh, tusind tak for opskriften. Det smør er bare SÅ lækkert :O)