Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nytårsdessert

Nøddekurve Nøddekurve

Når massen skal bages skal den skæres i stykker på ca. 25 g. som lægges på bageplade og bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn til de er gyldne ca. 15 minutter, vær opmærksom på at de flyder meget ud...

Se mere her

Citronfromage Citronfromage

Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Husdblasen blødes op i koldt vand, vrides og smeltes i citronsaften over vandbad. Fløden piskes let og vendes i æggesnapsen. heri vendes husblasen og til slut stiftpiskede æggehvider...

Se mere her

Daim islagkage Daim islagkage

Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden. Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved ca. 170 grader C. Afkøles...

Se mere her

Chokolademousse Chokolademousse

Pisk sukker og æggeblommer hvide. Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Held chokoladen i ægge og sukker blandingen. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen...

Se mere her

Abemad med råcreme (frugtsalat) Abemad med råcreme (frugtsalat)

Skær frugterne i passende størrelse og put dem i en skål. Råcreme: Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen...

Se mere her

Hjemmelavet is (Flødeis - Parfait) Hjemmelavet is (Flødeis - Parfait)

Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter. Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Hældes på form og fryses...

Se mere her

Marengs kys - Marengskys Marengs kys - Marengskys

Æggehviderne piskes stive. Tilsæt 1 tsk. sukker pr. æggehvide, hvorefter massen piskes i 5 minutter. Resten af sukkeret røres i med let hånd. Sættes gennem sprøjtepose på plade med bagepapir i små toppe...

Se mere her

Nytårets opskrifter
Se flere af nytårets opskrifter her