| |
|
|
Nytårsdessert
|
| |
Nøddekurve
Når massen skal bages skal den skæres i stykker på ca. 25 g. som lægges på bageplade og bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn til de er gyldne ca. 15 minutter, vær opmærksom på at de flyder meget ud...
Se mere her
|
|
| |
Citronfromage
Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Husdblasen blødes op i koldt vand, vrides og smeltes i citronsaften over vandbad. Fløden piskes let og vendes i æggesnapsen. heri vendes husblasen og til slut stiftpiskede æggehvider...
Se mere her
|
|
| |
Daim islagkage
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden. Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved ca. 170 grader C. Afkøles...
Se mere her
|
|
| |
Chokolademousse
Pisk sukker og æggeblommer hvide. Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Held chokoladen i ægge og sukker blandingen. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen...
Se mere her
|
|
| |
Abemad med råcreme (frugtsalat)
Skær frugterne i passende størrelse og put dem i en skål. Råcreme: Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen...
Se mere her
|
|
| |
Hjemmelavet is (Flødeis - Parfait)
Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter. Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Hældes på form og fryses...
Se mere her
|
|
| |
Marengs kys - Marengskys
Æggehviderne piskes stive. Tilsæt 1 tsk. sukker pr. æggehvide, hvorefter massen piskes i 5 minutter. Resten af sukkeret røres i med let hånd. Sættes gennem sprøjtepose på plade med bagepapir i små toppe...
Se mere her
|
|
|