Hvid chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk sukker og æggeblommer hvide.
Smelt chokoladen over svag varme i vandbad.
Held chokoladen i ægge og sukker blandingen. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen. Hæld chokolademoussen i portionsglas. Stil chokolademoussen på køl i ca.2 timer evt. natten over. Tips: Hvid chokolade arbejder anderledes end den mørke, så hvid chokolade skal smeltes meget forsigtig ellers bliver den grynet og kan ikke røres i æggeblandingen. Vi bruger Callebaut velvet. |
|
Opskriften er vist 108198 gange,
og udskrevet 766 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2024-02-03 10:56:48 Hvid chokolade er ikke "rigtig" chokolade, og den skal varmes meget forsigtig. Samtidig bliver moussen heller ikke så fast som man kender det fra almindelig chokolademousse. Karen - 2023-09-24 18:01:05 Hvorfor bliver moussen ikke stiv Julie - 2022-03-21 20:58:28 Hej. Er den stadig god hvis den står et par dage i køleskabet? anonym - 2020-01-18 15:01:32 kan man fryse moussen f.eks, i en lagkage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne