Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvid chokolademousse

Hvid chokolademousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Hvid chokolademousse, billede 4 Hvid chokolademousse, billede 1 Hvid chokolademousse, billede 2 Hvid chokolademousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
200 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Pisk sukker og æggeblommer hvide.
Smelt chokoladen over svag varme i vandbad.

Hæld chokoladen i ægge og sukker blandingen.

Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen.

Hæld evt ckokolademoussen i portionsglas.
Stil chokolademoussen på køl i ca en time og server.

Tips:

Hvid chokolade arbejder anderledes end den mørke, så hvid chokolade skal smeltes meget forsigtig ellers bliver den grynet og kan ikke røres i æggeblandingen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14766 gange,
og udskrevet 109 gange.


Energi:
KJ total 10065 (2396 kcal)
KJ pr. Pers. 2516 (599 kcal)
Vægt ialt 560 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1797 KJ (427 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 32.6 gram
Kulhydrat 29.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu