Pisk sukker og æggeblommer hvide.
Smelt chokoladen over svag varme i vandbad.
Hæld chokoladen i ægge og sukker blandingen.
Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen.
Hæld evt ckokolademoussen i portionsglas.
Stil chokolademoussen på køl i ca en time og server.
Tips:
Hvid chokolade arbejder anderledes end den mørke, så hvid chokolade skal smeltes meget forsigtig ellers bliver den grynet og kan ikke røres i æggeblandingen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(8 stemmer)
Opskriften er vist 64947 gange, og udskrevet 541 gange.
Energi:
KJ total 10065 (2396 kcal)
KJ pr. Pers. 2516 (599 kcal)
Vægt ialt 560 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1797 KJ (427 kcal) Protein 4.9 gram Fedt 32.6 gram Kulhydrat 29.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2020-01-18 15:01:32 kan man fryse moussen f.eks, i en lagkage
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider