Klatkager 

Kokkens favorit
Se opskriften
Klatkager
Mel røres i risengrøden. Æggene piskes sammen og tilsættes. Mælk tilsættes lidt efter lidt, til det har en konsistens som en lidt tyk havregrød. Dejen smages til med sukker og vanille, evt. kardemomme, citronskal eller muskat. Smelt...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.8 -108

Æble-pletter

4.1 -47

Bananklatkager

4 -14

Bananklattekager

4.4 -151 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fynske klatkager af havregryn

2.5 -15

Kanelklatkage med hindbær creme

4.2 -135 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klat-kager

4.3 -594 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klatkager

4.1 -263 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klatkager (risengrød)

4.1 -7

Klatkager 02

2.8 -2

Klatkager 04

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Klatkager af risalamande

3.8 -11 Der er billeder til denne opskrift   

Klatkager uden sukker (Diabetes)

4.7 -350 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mormors klatkager

4 -25

Riskager i svøb

3.2 -40 Der er billeder til denne opskrift   

Risklatkager af kogte ris

4.1 -109 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Risklatter

2.8 -3

Risklatter med rosiner

4 -6

Russiske Kvarkkager

4.7 -101

Svenske pletter

4 -3

Zelestes riskager med kirsebær