Klatkager 

Kokkens favorit
Se opskriften
Klatkager
Mel røres i risengrøden. Æggene piskes sammen og tilsættes. Mælk tilsættes lidt efter lidt, til det har en konsistens som en lidt tyk havregrød. Dejen smages til med sukker og vanille, evt. kardemomme, citronskal eller muskat. Smelt...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Klatkager af risalamande

4.8 -108

Æble-pletter

4.7 -101

Svenske pletter

4.7 -350 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mormors klatkager

4.4 -151 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fynske klatkager af havregryn

4.3 -594 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klatkager

4.2 -135 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klat-kager

4.1 -7

Klatkager 02

4.1 -263 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klatkager (risengrød)

4.1 -110 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Risklatter

4.1 -47

Bananklatkager

4 -14

Bananklattekager

4 -25

Riskager i svøb

4 -6

Russiske Kvarkkager

4 -3

Zelestes riskager med kirsebær

3.8 -11 Der er billeder til denne opskrift   

Klatkager uden sukker (Diabetes)

3.2 -40 Der er billeder til denne opskrift   

Risklatkager af kogte ris

2.8 -3

Risklatter med rosiner

2.8 -2

Klatkager 04

2.5 -15

Kanelklatkage med hindbær creme