udblødte gule mungbønner150 g. udblødte gule mungbønner
2
spsk.
vanillesukker2 spsk. vanillesukker
3½
dl.
kokosmælk3½ dl. kokosmælk
3
spsk.
sukker3 spsk. sukker
1
knsp.
salt1 knsp. salt
1
spsk.
majsstivelse1 spsk. majsstivelse
2
spsk.
olie2 spsk. olie
6
blancherede bananblade6 blancherede bananblade
2
spsk.
ristede sesamfrø2 spsk. ristede sesamfrø
Opskrift:
Bland rismel, 2 dl sukker og 5 dl juice og kog det til en dejagtig konsistens. I en anden gryde koges bønner med resten af sukkeret og vanille til en tilsvarende konsistens. Køl af og rul små mungbønneboller.
Pensl bananbladene md olie, læg rismelsdejen midt på bladene og mungbønneboller ovenpå og slut af med endnu et lag rismelsdej. Pak bananbladene omkring til små firkantede pakker og damp dem i 10 minutter.
Sauce:
Kog kokosmælk op, tilsæt sukker, salt og resten af juicen samt majsstivelse. Server riskager i svøb med kokossauce og ristede sesamfrø.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(21 stemmer)
Opskriften er vist 17589 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider