Russiske Kvarkkager

Russiske Kvarkkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Klatkager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :

Ingredienser:
400 g.kavrk
2 spsk.mel
 salt
 sukker
 smør
 
Opskrift:
Bland kvarken med mel. Smag til med sukker og salt. Læg dejen på et let melet bord. Tril dejen til boller og form dem med en kniv til " hakkebøffer " af passende størrelse. Steg kagerne på panden i smør på begge sider.


karakterer:
Opskriften er vist 15354 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

greta  -  2013-03-10 16:46:34
Der mangler 1 stk. æg. til dejen og evt. tilsat mere mel. Smager godt!

Fjola  -  2008-10-23 14:24:02
Jeg tror der mangler noget i opskriften for at få dem til at hænge sammen