Risklatter

Risklatter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Klatkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Risklatter, billede 4 Risklatter, billede 1 Risklatter, billede 2 Risklatter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Risengrød 1 dl. færdig risengrød vejer ca. 110 gram pr dl.
   
1 stort Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
  Tilbehør
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Syltetøj. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rør grøden med æg, mel, mælk og sukker samt den reven citronskal.

Bag små klatter i fedtstof på panden. Serveres straks efter med flormelis eller sirup og syltetøj.


Beskrivelse:
Se kokken favoritopskrift på Risklatter

karakterer:
Opskriften er vist 175272 gange,
og udskrevet 4329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (107 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3102 (738 kcal)
KJ pr. Pers. 775 (184 kcal)
Vægt ialt 691 gram
Vægt pr. Pers. 172 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 449 KJ (106 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 15.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tove rasmussen Ringe fyn  -  2017-01-16 09:37:02
det skal være klatter uden grød skal bages i et hjerteform

  -  2016-10-12 18:14:34
Kommer aldrig citron i. Har ikke smagt dem med sirup. Det må prøves

  -  2016-09-08 18:02:19
Kan man godt undgå at tage revet citronskal i

Markus  -  2016-05-27 14:01:00
Så lette at lave. Og tager ikke lang tid

  -  2013-10-11 16:36:09
er også gode med lidt flydende honning

christine  -  2012-12-14 15:10:30
bare dejlig når man er sulten for sjov. ummm

Anne-Grete  -  2010-06-16 19:36:45
....Lige som jeg husker dem..

anna  -  2010-01-29 11:21:51
supergode med ahornssirup

gitte  -  2008-10-26 14:36:54
de er super gode, og kan især også anbefales med chokoladesauce. mums.

poul  -  2008-04-13 02:56:10
kan sgu da ik' fatte de smager så goooooodt!!! :)

Lobo  -  0000-00-00 00:00:00
Den er god, men skal spise med sirup "drysset" ovenpå klatkagerne. Så kunne jeg måske spise 20. Rigtig gode. Men tilbehør skal der til, Ligesom munkene gjorde det for utallige år siden, rigtig god appetit, dem med sirup oven (