Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Zelestes riskager med kirsebær

Zelestes riskager med kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Klatkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.risgryn
5 dl.mælk
2 stængervanille
75 g.sukker
3 æggehvider
250 g.syltede kirsebær
10 g.maizena
 


Opskrift:

Risgryn, mælk og vanille bringes i kog under omrøring og hældes i en ildfast skål. Sæt den i en varm ovn, 150 grader i 35 minutter. Afkøles. Når grøden er afkølet, røres æggehvider og sukker i. Brun lidt smør på en pande, form den bagte risengrød, som til klatkager, og steg til de bliver gyldne. Sigt kirsebær fra lagen, der bringes i kog og tilsættes maizena (udrørt i lidt vand) under piskning. Kog lagen igennem og tilsæt kirsebærrene.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10013 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu