Risgryn, mælk og vanille bringes i kog under omrøring og hældes i en ildfast skål. Sæt den i en varm ovn, 150 grader i 35 minutter. Afkøles.
Når grøden er afkølet, røres æggehvider og sukker i. Brun lidt smør på en pande, form den bagte risengrød, som til klatkager, og steg til de bliver gyldne.
Sigt kirsebær fra lagen, der bringes i kog og tilsættes maizena (udrørt i lidt vand) under piskning. Kog lagen igennem og tilsæt kirsebærrene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11008 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider