Klatkager 

Kokkens favorit
Se opskriften
klatkager af risengrød
Mel røres i risengrøden. Æggene piskes sammen og tilsættes. Mælk tilsættes lidt efter lidt, til det har en konsistens som en lidt tyk havregrød. Dejen smages til med sukker og vanille, evt. kardemomme, citronskal eller muskat. Smelt...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.8 -108

Æble-pletter

4.1 -47

Bananklatkager

4 -14

Bananklattekager

4.4 -151 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fynske klatkager

2.5 -15

Kanelklatkage med hindbær creme

4.2 -135 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klat-kager

4.1 -262 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klatkager (risengrød)

4.2 -463 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

klatkager af risengrød

3.8 -11 Der er billeder til denne opskrift   

Klatkager Diabetes

4.7 -349 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mormors klatkager

4 -25

Riskager i svøb

3.2 -39 Der er billeder til denne opskrift   

Risklatkager

4.1 -107 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Risklatter

2.8 -3

Risklatter med rosiner

4 -6

Russiske Kvarkkager

4.7 -101

Svenske pletter

4 -3

Zelestes riskager med kirsebær