Klatkager 

Kokkens favorit
Se opskriften
klatkager af risengrød
Mel røres i risengrøden. Æggene piskes sammen og tilsættes. Mælk tilsættes lidt efter lidt, til det har en konsistens som en lidt tyk havregrød. Dejen smages til med sukker og vanille, evt. kardemomme, citronskal eller muskat. Smelt...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.2 -463 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

klatkager af risengrød

4.7 -349 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mormors klatkager

4.1 -262 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klatkager (risengrød)

4.4 -151 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fynske klatkager

4.2 -135 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klat-kager

4.8 -108

Æble-pletter

4.1 -107 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Risklatter

4.7 -101

Svenske pletter

4.1 -47

Bananklatkager

3.2 -39 Der er billeder til denne opskrift   

Risklatkager

4 -25

Riskager i svøb

2.5 -15

Kanelklatkage med hindbær creme

4 -14

Bananklattekager

3.8 -11 Der er billeder til denne opskrift   

Klatkager Diabetes

4 -6

Russiske Kvarkkager

4 -3

Zelestes riskager med kirsebær

2.8 -3

Risklatter med rosiner