Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Medisterpølse med hvide kartofler og pandesovs

Medisterpølse med hvide kartofler og pandesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Medisterpølse med hvide kartofler og pandesovs, billede 4 Medisterpølse med hvide kartofler og pandesovs, billede 1 Medisterpølse med hvide kartofler og pandesovs, billede 2 Medisterpølse med hvide kartofler og pandesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sovs:
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Kogevand fra medisteren 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
400 gram Rødkål. konserves
   
Opskrift:
Medisterpølsen sættes over i rigeligt letsaltet vand og bringes i kog, trækker 5-10 minutter i vandet.

Pølsen skæres i stykker ca. 10 cm. og steges i smør på pande.

Mel drysses på panden som medisteren er stegt på og røres i resterne af fedtstoffet. kogevand fra medisteren tilsættes lidt efter lidt, gives lidt kulør og koges igennem et par minutter. Smages til med salt og peber.

Serveres med kogte hvide kartofler og rødkål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (49 stemmer)

Opskriften er vist 203819 gange,
og udskrevet 4151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12213 (2908 kcal)
KJ pr. Pers. 3053 (727 kcal)
Vægt ialt 2718 gram
Vægt pr. Pers. 679 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 449 KJ (106 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

IngeHH  -  2016-02-18 09:29:48
Det kan den være, Sisse, hvis man ser sig godt for og køber en god medister - der er stor forskel på kvaliteten. Og så foretrækker jeg en opbagt sovs i stedet for pandesovsen. Hvis man ikke skal lave sovs overhovedet, er der ingen grund til at kaste medisteren i vand. Så kan man bare stege den på panden i rå tilstand.

Sisse  -  2014-11-07 20:17:46
er denne rat god?