Lad kålen snurre 5-10 minutter i gryde med halvdelen af smørret.
Tilsæt piskefløde og kog i 20-30 minutter.
Rør en smørbolle af melet og resten af smørret og bland den i grønkålen under omrøring. Spæd med sky fra skinken (grønlangkålen skal have en fast konsistens).
Smag til med salt, peber, muskat (og evt. sukker).
Opskriften er vist 423067 gange, og udskrevet 5352 gange.
Energi:
KJ total 9353 (2226 kcal)
KJ pr. Pers. 2338 (556 kcal)
Vægt ialt 1429 gram
Vægt pr. Pers. 357 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 654 KJ (155 kcal) Protein 2.1 gram Fedt 15.1 gram Kulhydrat 4.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Roland - 2020-12-08 12:22:51 Rigtig god opskrigt. Og det med hælde sky fra skinken er rigtig god det giver sammenhænk retten, det kan også gøre med medisterpøl og til nød frikkedeller
Charlotte lund Pedersen - 2020-05-17 16:14:42 Må den fryses ned
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider