Medisterpølse med brun sovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sovs:
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Kogevand fra medisteren 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
400 gram Rødkål. konserves
   
Energi:
KJ total 12213 (2908 kcal)
KJ pr. Pers. 3053 (727 kcal)
Vægt ialt 2718 gram
Vægt pr. Pers. 679 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 449 KJ (106 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)