Ugemadplan Uge 19 - 2020

Mandag:
Peberhakkebøf med nye kartofler og grøn salat

Tirsdag:
Kalkun med peberfrugtsalat

Onsdag:
Persillekoteletter

Torsdag:
Farsbrød med italiensk smag

Fredag:
Appelsinkylling med råstegt spidskål og kapers

Lørdag:
Kogt røget skinke med grøntsager

Søndag:
Blomkålsgratin



Fisk:
Hornfisk med rabarberkompot

Fisk:
Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør



Salat:
Lun kikærtesalat med skvalderkål og æbler



Forret:
Bagt hornfisk med grov sennepscreme



Vegetar:
Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig )



Dessert:
Rabarbertrifli



Bradepandekage:
Bradepandekage med rabarbermarengs



Tema:
Barbeque marineret svinemørbrad




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.