Koteletterne brunes på en tør pande. Lægges i et ildfast fad og krydres med salt og peber.
Tomaterne skæres i halve, drysses med salt og lægges ved siden af koteletterne.
Toastbrødet smuldres og røres med margarine, æggeblommen, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber.
Blandingen fordeles på koteletterne og fadet stilles i ovnen 15 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.
Servers med kogte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(13 stemmer)
Opskriften er vist 59335 gange, og udskrevet 3343 gange.
Energi:
KJ total 9340 (2223 kcal)
KJ pr. Pers. 2335 (555 kcal)
Vægt ialt 2074 gram
Vægt pr. Pers. 518 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 450 KJ (107 kcal) Protein 7.3 gram Fedt 4.0 gram Kulhydrat 11.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2017-07-06 23:11:48 Kan magerinen erstattest med olie, noget andet eller helt undlades???
Charlotte* - 2007-08-30 10:24:54 Det er en rigtig god ret. Jeg skal helt sikkert lave den igen! Jeg lavede persillesovs til. Et klart hit.
Per - 2007-07-12 08:11:17 Jeg serverede lidt brunet smør til.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider