Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Persillekoteletter

Persillekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Persillekoteletter, billede 4 Persillekoteletter, billede 1 Persillekoteletter, billede 2 Persillekoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
40 gram Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Koteletterne brunes på en tør pande. Lægges i et ildfast fad og krydres med salt og peber.

Tomaterne skæres i halve, drysses med salt og lægges ved siden af koteletterne.

Toastbrødet smuldres og røres med margarine, æggeblommen, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber. Blandingen fordeles på koteletterne og fadet stilles i ovnen 15 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.

Servers med kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 55227 gange,
og udskrevet 2422 gange.


Energi:
KJ total 9340 (2223 kcal)
KJ pr. Pers. 2335 (555 kcal)
Vægt ialt 2074 gram
Vægt pr. Pers. 518 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 450 KJ (107 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-07-06 23:11:48
Kan magerinen erstattest med olie, noget andet eller helt undlades???


Charlotte*  -  2007-08-30 10:24:54
Det er en rigtig god ret. Jeg skal helt sikkert lave den igen! Jeg lavede persillesovs til. Et klart hit.


Per  -  2007-07-12 08:11:17
Jeg serverede lidt brunet smør til.