Ugemadplan Uge 1 - 2020

Mandag:
Hakket oksekød med kartoffellåg

Tirsdag:
Helstegt oksemørbrad med Kryddersmør i ovn

Onsdag:
Bjørns roastbeefsandwich

Torsdag:
Torskesalat, Bjørns

Fredag:
Provencekylling

Lørdag:
Medisterpølse med hvide kartofler og pandesovs

Søndag:
Cowboytoast, hjemmelavet



Fisk:
Fyldt rødspætte

Fisk:
Kogt torsk med sennepssovs



Salat:
Cæsar salat



Forret:
Hummer thermidor



Vegetar:
Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler



Dessert:
Islagkage á la Fyrst Püchtler



Bradepandekage:
Marcipankage (Mazarinkage)



Tema:
Hummerbisque (Hummersuppe)




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.