Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskesalat, Bjørns

Torskesalat, Bjørns, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Torskesalat, Bjørns, billede 4 Torskesalat, Bjørns, billede 1 Torskesalat, Bjørns, billede 2 Torskesalat, Bjørns, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kogt torsk
 
 Dressing:
150 g.mayonnaise
50 g.creme fraiche 38%
1 spsk.grov sennep
1 tsk.worcestershire sauce
 salt
 peber
 
4 skiversandwichtoastbrød
 
 Pynt:
2 æg
1 tomat
 dild, frisk
40 g.sort stenbioderrogn
 


Opskrift:

Den kogte torsk deles i passende stykker og kan samtidig gåes efter for evt. ben.


Dressing:
Dressingen røres sammen, og smages til med sennep, worcestershire sauce, salt og peber. Torskestykkerne vendes forsigtigt heri.


Sandwichbrødet ristes, deles evt. i 2, herpå lægges torskesalaten som nu kan pyntes med delte smilende æg, tomatspringer, frisk dild og sort stenbidderrogn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6149 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu