Torskesalat, Bjørns

Torskesalat, Bjørns, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Torskesalat, Bjørns, billede 4 Torskesalat, Bjørns, billede 1 Torskesalat, Bjørns, billede 2 Torskesalat, Bjørns, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kogt torsk
 
 Dressing:
150 g.mayonnaise
50 g.cremefraiche 38%
1 spsk.grov sennep
1 tsk.Worcestershire sauce
 salt
 peber
 
4 skiversandwichtoastbrød
 
 Pynt:
2 æg
1 tomat
 dild, frisk
40 g.sort stenbiderrogn
 
Opskrift:
Den kogte torsk deles i passende stykker og kan samtidig gåes efter for evt. ben.


Dressing:
Dressingen røres sammen, og smages til med sennep, worcestershire sauce, salt og peber. Torskestykkerne vendes forsigtigt heri.


Sandwichbrødet ristes, deles evt. i 2, herpå lægges torskesalaten som nu kan pyntes med delte smilende æg, tomatspringer, frisk dild og sort stenbidderrogn.


karakterer:
Opskriften er vist 22667 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu