Mazarinkage - Petits Fours

Mazarinkage - Petits Fours, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mazarinkage - Petits Fours, billede 4 Mazarinkage - Petits Fours, billede 1 Mazarinkage - Petits Fours, billede 2 Mazarinkage - Petits Fours, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Ren rå marcipan
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
11 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Marcipan, sukker og smør røres til det er hvidt. De 11 æg piskes sammen i et fad og røres derefter langsomt i dejen. Melet kommes i.

Læg bagepapir i bradepanden ca. 30x40 cm. og fordel dejen jævnt og glat den ud. Den bages i 40-45 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Lad kagen blive kold i bradepanden, vend den ud på en bagerist. Kagen kan nu skæres i firkanter på 6-7 cm som overtrækkes med smeltet chokolade og pyntes med røde cocktailbær, valnødder eller sukkerpynt.

Tips:

Pak dem ind i film, og de holder fint i 10-12 dage, når de står køligt - dog ikke i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 251885 gange,
og udskrevet 5273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 40425 (9625 kcal)
KJ pr. Pers. 1684 (401 kcal)
Vægt ialt 2420 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1670 KJ (397 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 36.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-06-19 16:22:10
kan den fryses?