Marcipan, sukker og smør røres til det er hvidt. De 11 æg piskes sammen i et fad og røres derefter langsomt i dejen. Melet kommes i.
Læg bagepapir i bradepanden ca. 30x40 cm. og fordel dejen jævnt og glat den ud. Den bages i 40-45 min. ved 200 grader C. alm. ovn.
Lad kagen blive kold i bradepanden, vend den ud på en bagerist. Kagen kan nu skæres i firkanter på 6-7 cm som overtrækkes med smeltet chokolade og pyntes med røde cocktailbær, valnødder eller sukkerpynt.
Tips:
Pak dem ind i film, og de holder fint i 10-12 dage, når de står køligt - dog ikke i køleskab.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(55 stemmer)
Opskriften er vist 242349 gange, og udskrevet 5177 gange.
Energi:
KJ total 40425 (9625 kcal)
KJ pr. Pers. 1684 (401 kcal)
Vægt ialt 2420 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1670 KJ (397 kcal) Protein 7.0 gram Fedt 25.6 gram Kulhydrat 36.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider