Ugemadplan Uge 25 - 2018

Mandag:
Peberhakkebøf med nye kartofler og grøn salat

Tirsdag:
Persillekoteletter

Onsdag:
Stegte kalkunlår

Torsdag:
Farsbrød med italiensk smag

Fredag:
Foliemørbrad med grønsager (sommer)

Lørdag:
Citronkylling

Søndag:
Club Sandwich m/karrydressing



Fisk:
Foliebagt kulmulefilet med sød kartoffelsalat

Fisk:
Sildehaj med nye kartofler og gønsager



Salat:
Aspargessalat



Forret:
Rejer i hvidløg



Vegetar:
Kartoffelæggekage



Dessert:
Hyldeblomstpandekager



Bradepandekage:
Hyldeblomstbradepandekage



Tema:
Grillet oksetværreb (longribs) med barbercuesauce og coleslaw




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.