Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Foliemørbrad med grønsager (sommer)

Foliemørbrad med grønsager (sommer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Foliemørbrad med grønsager (sommer), billede 4 Foliemørbrad med grønsager (sommer), billede 1 Foliemørbrad med grønsager (sommer), billede 2 Foliemørbrad med grønsager (sommer), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 spsk. Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
0.5 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Rens mørbraden og brun den af, læg kødet på et stort stykke smurt alufolie. Drysses med salt, peber og timian. Alufolien pakkes om mørbraden og lukkes godt.

De yderste grove blade på spidskålen fjernes og kasseres, deles i kvarte og blancheres 2-3 minutter i spildkogende vand, tages op og drypper af og deles så i 2 og lægges i bunden af et smurt fad.

Tomaterne og champignon skæres i skiver og lægges over spidskålen. Dryppes med vineddike og olie og krydres med salt og peber.

Mørbradpakken lægges på pladen ved siden af grønsagerne og det hele steger ved 220 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter.

Grønsagerne drysses med purløg, den dannede væde i alupakken hældes over og mørbraden skæres i skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 91197 gange,
og udskrevet 2593 gange.


Energi:
KJ total 8248 (1964 kcal)
KJ pr. Pers. 2062 (491 kcal)
Vægt ialt 2829 gram
Vægt pr. Pers. 707 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 291 KJ (69 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  2008-07-23 11:22:29
Smager ikke af noget særligt. Der skal evt. mere væde / bouillon til grøntsagerne, og jævnes en lille smule.