Foliebagt kulmulefilet med salat

Foliebagt kulmulefilet med salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Foliebagt kulmulefilet med salat, billede 4 Foliebagt kulmulefilet med salat, billede 1 Foliebagt kulmulefilet med salat, billede 2 Foliebagt kulmulefilet med salat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 gram Kulmulefilet uden skind
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Timian, frisk
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Jordnøddeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Salat:
1000 gram Batat. sød kartoffel. rå
0.5 tsk. Timian, frisk
1 tsk. Rosmarin, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
25 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
75 gram Rucolasalat
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skræl de søde kartofler og del dem på langs. Skær dem i centimetertykke stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med timian, rosmarin, salt og peber. Drys et par spsk. olivenolie over. Bag kartoflerne i ovnen 15 minutter ved 200 grader C. varmluft. Mærk efter med en kniv om de er møre. Køl kartoflerne af.

Skær den tynde række ben i midten af fileten væk. Læg fisken på et fad og gnid den med salt og timian. Dryp citronsaft over og lad den trække koldt 1 time. Dup fileten tør og læg den på et stort stykke oliepenslet alufolie.

Skær tomaterne i skiver, læg dem tæt oven på fisken og giv dem salt og peber. Pak folien om fisken og sæt den i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader C varmluft, til kødet er fast og hvidt.

Hak skalotteløget. Rist mandlerne på en tør varm stegepande. Bland alle ingredienserne i en skål. Dryp olivenolie over og smag til med salt og peber og citronsaft.

Server fisken i alupakken sammen med salaten og groft brød, som kan dyppes i den kraftige fiskevæde.





karakterer:
Opskriften er vist 56463 gange,
og udskrevet 1265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7129 (1697 kcal)
KJ pr. Pers. 1782 (424 kcal)
Vægt ialt 2209 gram
Vægt pr. Pers. 552 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 322 KJ (76 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-05-03 07:23:47
Steg ved høj varme på skind siden ca 3min. Vend fisken, tilsæt lidt smør og skrug ned for temp. Steg 3-5min til fisken er hvid..

  -   2012-11-29 08:33:03
Ønsker du at portionsanrette fisken er det en god ide at skære den ud inden den er bagt.