| |
|
|
Nytårshovedretter
|
| |
Helstegt oksemørbrad med Kryddersmør i ovn
En istandgjort oksemørbrad på ca. 2000 g. snøres evt med garn, brunes i olie og sættes til afkøling. Smør blandes med hakket persille, hvidløg, salt, peber, paprika og herbes de Provence. Det smøres på mørbraden...
Se mere her
|
|
| |
Indbagt oksemørbrad med champignon sauce
Drys oksemørbraden med salt og peber og brun den på alle sider i smør på en pande, ca. 15 minutter. Afkøl den. Læg de optøede butterdejsplader på et meldrysset bord, pensl kanterne med æg og lad dem overlappe...
Se mere her
|
|
| |
Oksefilet, stegt i ovn
Gnid kødet med salt og peber. Brun den godt på alle sider i en pande i lidt smør eller olie. Læg den i en bradepande og sæt den i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn. Steg fileten ca. 20 minutter, afhængig af hvor rødt kødet skal være...
Se mere her
|
|
| |
Dyrekølle, ovnstegt
Puds køllen fri for sener og lignende. Knus enebærrene i en morter. Gnid køllen med knust enebær, salt og peber. Fordel halvdelen af smørret over. Læg køllen på ovnristen over bradepanden. Sæt køllen i en 225 grader C. alm. ovn i 15 minutter...
Se mere her
|
|
| |
Kogt torsk med sennepssovs
Del gerne torsken i portionsstykker og dæk med rigeligt vand tilsat sorte peberkorn, salt, dild og eddike bringes i kog. Kog den i 15 minutter uden at buldrekoge og skummes jævnligt. Tages forsigtigt op med hulske og anret på et fad...
Se mere her
|
|
| |
Glaseret skinke
Skinken koges ca. 30 minutter pr. kg. i letsaltet vand, og får herefter lov til at trække yderligere 30 minutter ialt i kogevandet. Er skinken kogt bør den alligevel koges (ca. 20 min. pr. kg.), da den ikke bliver gennemvarm ved den korte tid...
Se mere her
|
|
| |
Glaseret hamburgerryg
Hamburgerryggen koges i rigeligt letsaltet vand i ca 45 minutter, eller 30 minutter og trækker så 30 minutter i vandet. Skindet tages af hamburgerryggen. Rør sennep, farin og rasp godt sammen og fordel det over den kogte hamburgerryg...
Se mere her
|
|
|