Julens populære konfektopskrifter
Kom havregryn, flormelis, kakaopulver, og blødt smør i en skål og bland det sammen med en håndmikser. Kom vandet i og bland det til en tilpas ensartet masse. Tril kugler, og rul dem i kokosmelet...
Se mere her
Vand, sukker (kan skiftes ud med flormelis) og mandler kommes på en pande, der skrues op på fuld blus. sukkerlagen koges ind,imens der røres ind i mellem...
Se mere her
Smelt palminen i en gryde. Tag den fra varmen og rør flormelis, kakao og reven skal fra appelsinerne i. Vend cornflakes i. Sæt massen i små toppe med 2 teskeer på en plade og stil dem køligt...
Se mere her
Sigtet flormelissen og rør den sammen med citronsaft, pebermynteolie og æggehvide sammen til en ret fast masse. Der skal evt. tilsættes lidt mere flormelis, det afhænger af æggehvidens størrelse...
Se mere her
Allerførst skal I skære marcipanrullen i skiver (ca. ½ cm tykkelse) og nougaten skal skæres i små tern. Så tager I en skive marcipan, lægger et tern nougat på midten og rul marcipanen til en kugle med nougat i midten. I stedet for – eller sammen med nougat kan lægges en nød...
Se mere her
Hæld vand og sukker i en gryde og varm op Rør rundt af og til og vent til blandingen bliver flydende Tilsæt derefter eddiken Tilsæt evt. frugtfarve Lad blandingen stå på svag varme til den begynder at jævne...
Se mere her
|