Cornflakestoppe

Cornflakestoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
SlikRet : Slik - Juleslik -konfekt

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Cornflakestoppe, billede 4 Cornflakestoppe, billede 1 Cornflakestoppe, billede 2 Cornflakestoppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Cornflakes
200 gram Palmin
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
125 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Smelt palminen i en gryde.

Tag den fra varmen og rør flormelis, kakao og reven skal fra appelsinerne i. Vend cornflakes i.

Sæt massen i små toppe med 2 teskeer på en plade og stil dem køligt.





Beskrivelse:

Opskrift på lækker konfekt med cornflakestoppe

Cornflakes kan bruges til meget mere end morgenmad med mælk og sukker. Prøv f.eks. at lave cornflakestoppe med chokolade, appelsin og palmin - en sand klassiker fra de gamle dage. Denne opskrift er med kakaopulver, men du kan sagtens erstatte det med din favorit chokolade og lave forskellige varianter af denne skønne mundrette hapser.

En nem opskrift på cornflakestoppe

Denne cornflakestoppe opskrift er så ligetil, at du sagtens kan have børnene med i køkkenet. Måske har du tradition for, at familien samles til store bagedag i forbindelse med julen - og her vil chokolade cornflakestoppe med palmin helt sikkert falde i god smag hos de fleste. I stedet for palmin kan du lave dine cornflakestoppe med kokosolie. Du kan sagtens købe smagsneutral kokosolie, hvis du ikke ønsker, at konfekten skal smage af kokos.

Den knasende sprødhed, som stammer fra cornflakes, kombineret med chokolade, er næsten ikke til at stå for. Du vil sikkert opleve, at konfekt toppene glider hurtigt ned - og det er også helt i orden, det er jo kun jul en måned om året.

Har du prøvet nogle af de mange andre opskrifter på julesmåkager fra Alletiders Kogebog?

karakterer:
Opskriften er vist 451891 gange,
og udskrevet 13994 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (277 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15163 (3610 kcal)
KJ pr. stk. 758 (180 kcal)
Vægt ialt 675 gram
Vægt pr. stk. 33 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2246 KJ (534 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 33.7 gram
Kulhydrat 55.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-11-20 11:40:47
Hvor længe kan de holde sig i køleskab

  -   2020-12-15 12:40:05
Jeg har lavet dem , kun med chokolade , hvor de smager dejligt , men de er også mega hårde . Hvad kan man komme i så de ikke er det ? Fløde ?? 🎄🎄🎄

  -   2014-12-22 23:22:33
Hvis man bruger chokolade skal der så flormels i? Håber jeg får svar inden i morgen hvor vi skal lave dem :-)

  -   2014-12-05 13:48:18
Prøv at lav dem med guldkorn i stedet og kom lidt rosiner i det er det største hit i hele vores familie

  -   2013-12-08 16:28:33
Da jeg var dreng fik vi dem på en Mariekiks,så smeltede de ikke i hånden

  -   2013-12-03 15:38:43
Synes det bliver meget grynet :( Er det kun mig der oplever det? Hvordan kan det være?

  -   2012-11-23 15:18:40
har lavet dem før.....men er der nogen der ved hvor lang tid de kan holde?

  -   2012-10-26 16:22:00
Er i gang med at lave dem:-) men håber på at de smager godt, gør det noget hvis palminen er et år for gammelt

  -   2011-12-18 17:41:05
Spar på fedtet og lav dem kun med chokolade og de andre ingredienser, de er mindst lige så gode

  -   2011-01-16 14:23:28
det smager fantastisk (-: lige til maven hmmm (-: som man siger, lidt mere hmm i livet

  -   2011-01-05 10:36:17
Super - og nemme at lave.

  -   2010-12-23 17:42:45
De her cornflacks toppe er bare i orden juleslik,, de smager bare zuper nice,, og det syntes min familieogså,,,,

  -   2010-12-23 12:47:08
De er fantastiske... :o)

  -   2010-12-23 12:30:24
De er så gode:) vi laver dem tit :) og de er en god snak:):):):) men vis man får for mange bliver man træt af chokoladen men det er kun vis der er meget chokolade i .Dem vi lavede var der meget chokolade i men de smagte fint;)

  -   2010-11-09 19:27:11
mmh.. det lyder bare lækkert. hilsen kristoffer hedegaard. mmh..

  -   2009-12-14 18:32:15
der skal altså rosiner i da er de gode

  -   2009-12-09 11:01:39
prøv evt at putte nougat i-

  -   2009-11-29 11:59:42
Kornflakes og smeltet chokolade fungerer helt fint i stedet for alle de andre ingrdienser :) Mig og min mor har lavet kornflakes toppe i mange år nu og vi laver dem altid kun med chokolade og kornflakes ;) Man kan også variere med chokopladen så hvis man bedst kan lide mørk eller hvid eller almindelig så kan man putte det i :D

  -   2009-11-29 11:36:39
Toft`s mor og søskende + Kamille syntes også de er rigtig gode;)

  -   2009-03-10 16:00:59
Man kan også godt komme lidt magarine i istedet for Palmin det synes jeg smager bedre :)

  -   2008-12-23 13:08:08
Det helt rigtige og originale cornflakes topppe som jeg husker dem fra min barndom er uden appelsin. Undlader man det, så har man ...ja så er man tibage i bardommens søde mindre :o). Fik dem dog lavet lidt for store sidste gang, så de var næsten smeltede i hånden inden man fik dem spist. Den første portion har vi spist iår...så nu skal jeg igang med anden omgang ;o) Glædelig jul Duddi

  -   2008-12-18 09:02:53
de lyder til at være gode.dem prøver vi :)

  -   2008-12-14 18:48:17
moms moms, de er bare super, laver dem dog uden appelsin

  -   2008-12-12 21:14:59
Prøv med smeltet blød nougat og cornflakes, det er også mums

  -   2008-11-29 15:28:03
Uhh, det ser lækkert ud ;]' Vi får gæster i morgen og der er det mig der står for konfekten. Der skal jeg lave sådan nogle cornflakestoppe. 8]'

  -   2008-09-26 19:41:45
skal til at lave den, lyder lækkert..

  -   2008-09-26 12:55:27
Mmhh... det smagte barer så såsåsåsåsås godt Mmh....jeg tror jeg dåner god konsistens meget god smag og nem at lave prøv det du vil ikke fortrydeMmhh.......

  -   2008-06-15 21:59:16
Jeg synes at det smager bedst uden Appelsin ;) men det er bare min mening.

  -   2007-12-25 14:43:10
Jeg må have gjort noget forkert for der var alt for mange tørre ingredienter i forhold til palminen, så var nødt til at spæde op med mere smør og vand for at få massen til at blive flydende. De smager dog ok alligevel - lækkert med smagen fra den revne appelsinskal!

  -   2007-12-21 19:59:09
jeg har prøvet at lave nogle hvor man bare bruger cornflakes og lys chokolade.. det smagte fint men, jeg vil lige prøve at lave ddem på den rigtige måde her til jul , for de ser rigti gode ud (;

  -   2007-12-18 14:21:04
Hvor længe kan de holde sig i køleskabet?

  -   2007-12-17 18:56:21
Hvordan skal de opbevares og hvor længe kan de holde sig?

  -   2007-12-10 16:57:46
De er ok men kun ok fordi det er bedre med lys chokolade det smager godt hvis man prober det i så er de verdens bedst Cornflakestoppe:P NAM NAM!:)

  -   2007-12-01 14:30:45
Vi har lavet dem i mange år. Mega gode.

  -   2007-11-27 20:21:32
vi har lavet dem i flere år, kun med kornflakes og smelte chokolade-så palminen kan sagtens undværes, det hænger fint sammen alligevel, bare de får lov at størkne.

  -   2007-11-08 19:37:12
kan man kommet andet i en palmin

  -   2007-01-02 15:30:34
De er meget dejlige. Smager fantastisk. Kan varmt anbefalde dem.

  -   2006-12-28 21:06:10
god, men meget fedtede

  -   2006-12-05 22:21:12
Det er første gang jeg prøver dem, og da jeg satte dem var jeg lidt usikker på om de ville hænge sammen, de virkede lidt løse, men det var helt ubegrundet, de hænger fint sammen, dog vil jeg nok bruge lidt færer cornflakes en anden gang.

  -   2006-12-04 10:46:57
Den er rigtig god. Prøv at skifte cornflakes med Rice-crispies. Det bliver den ikke ringere af!

  -   2005-01-01 01:01:01
Mums.. Glæder mig til at prøve dem

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her