Husmandskost

Danske frikadeller
Rør farsen først med salt og mel sejt. der efter1 æg, og det røres godt igennem, tilsæt de finthakkede løg og rør sej igen. tilsæt mælk, så farsen bliver formfast...
Se mere her
Stegt flæsk med persillesovs
Varm panden godt op. Læg skiverne på panden, og brun dem ½-1 min. på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem gyldne og sprøde. Vend skiverne ofte. Læg skiverne på fedtsugende papir. Drys med salt. Hvis kødet er meget magert, kan det være nødvendigt med lidt olie på panden fra starten...
Se mere her
Gammeldags æggekage med bacon
Pisk æggene sammen. Udrør maizena i mælken og tilsæt det æggene sammen med salt og peber. Pisk det let sammen. Hæld æggemassen på panden baconen er stegt på. Steg æggekagen, indtil æggemassen er stivnet, ved lav varme. Løft af og til op i æggemassen med en paletkniv af træ...
Se mere her
Grønlangkål
Den frosne grønkål tøs og væden presses fra. Lad kålen snurre 5-10 minutter i gryde med halvdelen af smørret. Tilsæt piskefløde og kog i 20-30 minutter. Rør en smørbolle af melet og resten af smørret og bland den i grønkålen...
Se mere her
Pandekager, gammeldags
Æg og mel piskes sammen. Heri piskes det varme smeltede smør, spæd med mælk og smages til med salt, sukker og vanille. Bag pandekagerne lysebrune i smør på panden. Der bliver 8-12 pandekager alt efter pandens størrelse. 12 stk. med pande på 19 cm. i diameter. Server pandekagerne med, sukker og syltetøj, blød vanilleis eller flødeskum...
Se mere her
Her kan du se en række opskrifter med svinekød


Her kan du se en række opskrifter med oksekød


Her kan du se en række opskrifter med kylling


Her kan du se en række opskrifter med fisk


Her kan du se en række opskrifter med diverse


Her kan du se en række opskrifter med suppe


Her kan du se en række opskrifter med mælkemad