Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Husmandskost

Svinekød :

Frikadeller med brun sovs, rødkål og surt

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Boller i karry med ris

Stegt flæsk med persillesovs

Flæskeæggekage med rugbrød og sennep

Medisterpølse med hvide kartofler, pandesovs og rødkål

Hamburgerryg med peberrodssovs og kogte grønsager

Gule ærter med flæsk, medister og rugbrød

Forloren hare med vildtsauce og gele

Krebinetter med ærter og kartoffelmos

Flæskesteg med brunede kartofler og rødkål

Panerede koteletter med champignon a la creme

Svinehjerter i flødesauce med kartoffelmos og gele

Pølser med varm kartoffelsalat

Stegeben med hvide kartofler og skysovs

Brunkål med flæsk og pølse

Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon

Husmandskoteletter med stuvede ærter og gulerødder

Farseret hvidkål i form med kartofler og hvid sovs






Oksekød :

Hakkebøf med bløde løg og pandesovs

Skipperlobescoves med rødbeder og purløg

Bankekød med kartoffelmos

Millionbøf med brunede kartofler og rødbeder

Gammeldags grydestegt oksesteg

Kogt oksebryst med sursød sovs

Lys kalvefrikasse med ærter gulerødder og dild

Stegt kalvelever med bløde løg og flødesauce

Bøf stroganoff med kartoffelmos

Benløse fugle med kartoffelmos og tyttebær

Gullash med kartoffelmos og surt






Kylling :

Gammeldags stegt kylling med skilt sauce

Høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges






Fisk :

Stegte sild med kogte kartofler og persillesovs






Diverse :

Flødestuvede kartofler

Stuvede ærter og gulerødder

Stuvet hvidkål

Danske pandekager (Tykke)






Suppe:

Gammeldags hvidkålssuppe

Kørvelsuppe

Gammeldags oksekødssuppe






Mælkemad :

Risengrød

Risvælling

Maizenagrød

Fløjlsgrød

Kærnemælkssuppe