Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nytårsforret

Lækker tunmousse Lækker tunmousse

Pisk fløden til skum og vend den i blandingen. Stil i køleskabet i minimum 2 timer. Server med flûtes, iceberg salat, cherry tomater, agurk og rødløg...

Se mere her

Rejecocktail Rejecocktail

Fordel salaten i rejecocktailglas eller i almindelige portionsglas. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste...

Se mere her

Tarteletter med høns i asparges Tarteletter med høns i asparges

Asparges væden sigtes ned i gryde. Fløde og bouillon tilsættes og det koges let op. Rør mel og smør sammen i en kop eller lille skål til en smørbolle. Tilsæt smørbollen til væsken. Efter nogle minutters forløb er den kogt ud, hvorefter sovsen piskes godt igennem og koges 5-10 minutter...

Se mere her

Cremet jordskokkesuppe med ristet bacon Cremet jordskokkesuppe med ristet bacon

Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove stykker. Pil løget og skær i tern. Rist grøntsagerne i olivenolie i en gryde og tilsæt hønsefonden- Lad det simre i 20 minutter og tilsæt piskefløde og reven muskat. Lad det simre yderligere 5 minutter til alt er mørt...

Se mere her

Himmelske hummerhaler i ovn Himmelske hummerhaler i ovn

Brug en god oliven olie og hæld op en skål Knæk halen af mod ryggen så den sorte tarm kommer med ud. Klip nu med en lille skarp spids saks skallen igennem på maven af hummerhalen. Luk halen op og bred den ud så den deler sig i skallen...

Se mere her

Hummerbisque (Hummersuppe) Hummerbisque (Hummersuppe)

Skallerne ristes godt af, grønsager, tomatpure, peberkorn, laurbærblade, paprika, cayennepeber tilsættes og del hele vendes godt rundt. Hvidvin og fonden tilsættes og det hele koges godt igennem 1-1½ time...

Se mere her

hønsesalat på ananasring hønsesalat på ananasring

Vandet hældes fra asparges og champignon og drypper godt af. Hønsekødet skæres i tern. Dressinge: Mayonaisen, sukker, salt og peber samt karry røres sammen, og tilsættes cream fraice. Asparges, champignong og hønsekød vendes i...

Se mere her

Blinis (pandekager) Blinis (pandekager)

Begynd med at lune mælken, Hæld lidt af den i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt melet - begge slags - æggeblommee og resten af mælken. Pisk det til en glat, tyktflydende dej og smag til med creme fraîche. Lad dejen hæve et par timer...

Se mere her

Lakseroulade Lakseroulade

Spinatmassen lægges på bagepapir med bunden opad. Oste/lakse massen smøres forsigtigt på spinatpladen. Det hele rulles sammen og pakkes ind i bagepapiret. Hviler i køleskab mindst 3 timer men gerne til næste dag...

Se mere her

Bruschetta Bruschetta

Del tomaterne i kvarte og fjern kernerne som kassers. Hak tomatkødet og basilium fint og bland det med presset hvidløg. Lad blandingen stå ca. 5-10 minutter og hæld så væsken fra som kommer fra tomaterne...

Se mere her

Nytårets opskrifter
Se flere af nytårets opskrifter her