Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Julens populære dessertopskrifter


Risalamande med kirsebærsauce Risalamande med kirsebærsauce

Vandet bringes i kog og risene tilsættes. De koger i vandet et par min. Mælken, vanillekorn og vanillestang tilsættes og retten bringes i kog under omrøring. Grøden koger ca. 1 time. Tag vanillestangen op, afkøl grøden. Hak mandlerne, gem en til at komme hel i risalamanden. Piskefløden piskes til flødeskum...

Se mere her

Kirsebærsovs Kirsebærsovs

Saften sigtes fra kirsebærrene. Saften og evt. citronskiver og hel kanel blandes og koges igennem et par minutter. Saucen jævnes med kartoffelmel eller maizena rørt op i lidt vand (til tilpads tykkelse, det er ikke sikker du skal bruge det hele). Kan evt. smages til med kirsebærlikør eller rom, må ikke koge herefter. De syltede kirsebær tilsættes den jævnede sovs og serveres lun til risalamande.

Se mere her

Abemad med råcreme (frugtsalat) Abemad med råcreme (frugtsalat)

Skær frugterne i passende størrelse og put dem i en skål.
Råcreme:
Pisk fløden, tilsæt resten af Ingredienserne. Vend cremen i frugten og tilsæt chokoladen.

Se mere her

Æbleskiver med kærnemælk og natron Æbleskiver med kærnemælk og natron

Hviden piskes stiv Blomme, kærnemælk, sukker og salt piskes sammen. Mel og natron kommes i. De stive hvider vendes i til allersidst. Æbleskiverne bages i palmin eller andet fedtstof i en god varm æbleskivepande. Hullerne fyldes ca. 2/3 op med æbleskivedej og når de er bagt på den ene side, vendes de med en gaffel eller strikkepind og bages færdig.

Se mere her




Se flere af julens opskrifter her