Resultat ved søgning efter "svinekam" : 131 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Svinekam stegt som vildt
Svinekam brunes i smør og krydres med salvie, rosmarin, merian, knuste enebær, salt og peber.
Steges i ovn ved ca 180 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 time. Den sidste 1/2 time tilsættes 5 dl vand ved stegen. Hviler i ca 15 min. før...
se mere her
Flæskesteg med sprød svær
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem...
se mere her
Flæskesteg i stegepose
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem...
se mere her
Ølmarineret svinekam
Begynd ridse svinekammens fedtlag i ca. 1x1cm. store tern (rids ned i kødet).
Anbring svinekammen i et fad og hæld marinaden over.
Lad svinekammen stå og trække i marinaden i mindst 12 timer, gerne længere. Vend den af og til.
Når...
se mere her
Langtidsstegt flæskesteg
Tænd ovnen på 100 grader C. alm. ovn.
Sæt svinekamen i en bradepande. Gnid den godt med groft salt.
Sæt laurbærblade i ca. hver 3. rille på sværen, og et par enebær i hver side på ca. hver 2. rille, så det er forskudt fra...
se mere her
Rødvinsmarineret svinekam
Begynd med at ridse svinekammens fedtlag i ca. 1x1cm. store tern (rids ned i kødet).
Anbring svinekammen i et fad og hæld marinaden over.
Lad svinekammen stå og trække i marinaden i mindst 12 timer, gerne længere. Vend den af og til....
se mere her
Flæskesvær i airfryer
Sværen skæres i ½ cm. strimler.
Drys salt over og "masser" det i sværen.
Lægges i kurven til airfryeren og tilbered ved 200 grader i 20-25 minutter.
Rust kurven nogle gange undervejs da de godt kan stege sammen.
se mere her
Sprængt svinekam
Saltlagen koges sammen og afkøles.
Kødet lægges i et porcelænsfad eller glasfad, der nogenlunde passer i størrelsen til kødet.
Lagen hældes over, og alufolie lægges over.
Kødet trækker i lagen i køleskabet 2-3 døgn.
Kødet tages...
se mere her
Hjemmelavet flæskesvær i ovn
Sværen skæres i ½ cm. strimler 5-10 cm. lange.
Kom strimlerne i letsaltet, kogende vand og giv dem et opkog (til vandet kommer i kog igen og et par min ekstra).
Hæld sværene i en si og skyl dem med koldt vand. Lad dem dryppe af....
se mere her
Flæskesteg i airfryer
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem...
se mere her