Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt svinekam

Sprængt svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Saltlage:
2 l.vand
300 g.groft salt
300 g.farin
0.5 tsk.knuste enebær
1 laurbærblad
5 helesorte peberkorn
3 helenelliker
2 kvistetimian eller 1 tsk. tørret timian
 
1 kg.svinekam uden spæk
 


Tilbehør:
Forskellige kogte grøntsager og en grøn sauce eller champignonsauce.
Opskrift:

Saltlagen koges sammen og afkøles.

Kødet lægges i et porcelænsfad eller glasfad, der nogenlunde passer i størrelsen til kødet. Lagen hældes over, og alufolie lægges over. Kødet trækker i lagen i køleskabet 2-3 døgn.

Kødet tages op, skylles og koges i vand uden tilsætning af salt og krydderier ca. 1 time. Kødet skæres i skiver og serveres med grøntsager

Tips:

Den grønne sauce tilberedes af ymer evt. blandet med creme fraiche, rørt med hakkede krydderurter og smagt til med salt, peber og paprika.
Kød, der skal saltes, må ikke lægges frosset i saltlagen, det giver for lang optøningstid og risiko for, at saltlagen ikke trænger gennem kødet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 64727 gange,
og udskrevet 1513 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu