Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brødfejl 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
    1.5 -      13

Brød med ubehagelig lugt og smag (Brødfejl)

    4 -      1

Brødet er klægt (Brødfejl)

    2.3 -      2

Brødet er tørt og smuldrer (Brødfejl)

    4 -      1

Brødet er tungt og massivt (Brødfejl)

    4.7 -      3

Brødet for lille (Brødfejl)

    4 -      1

Brødet har en kedelig farve (Brødfejl)

    4 -      1

Brødet har uregelmæssig overflade (Brødfejl)

    2.8 -      5

Brødet revner under bagning (Brødfejl)

    4 -      1

Brødets krumme er for blød og lidt klæg (Brødfejl)

    2.3 -      2

Dejen er meget sej og svær at forme (Brødfejl)

    4 -      1

Dejen er tung og fast (Brødfejl)

    4 -      1

Dejen hæver for meget (Brødfejl)

    4 -      1

Dejen hæver ikke (Brødfejl)

    4 -      1

For lys skorpe (Brødfejl)

    4 -      1

For små brød (Brødfejl)

    4 -      1

For tørt brød (Brødfejl)

    4 -      1

Grov poring (Brødfejl)

    4 -      1

Overluftigt brød (Brødfejl)

    4 -      1

Overmoden dej (Brødfejl)

    1.1 -      6

Rugbrødsskorpen slår fra (Brødfejl)