Brødets krumme er for blød og lidt klæg (Brødfejl)

Brødets krumme er for blød og lidt klæg (Brødfejl), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Brødfejl

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Brødfejl:
 Brødets krumme er for blød og lidt klæg
 
Opskrift:
Der er brugt for meget væske. Ovnen har været for varm. Eller bagetiden har været for kort.


karakterer:
Opskriften er vist 12231 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu