For tørt brød (Brødfejl)

For tørt brød (Brødfejl), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Brødfejl

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Brødfejl:
 For tørt brød
 
Opskrift:
Bliver brødene for hurtigt tørre, skyldes det måske at dejen har været for stiv, eller at de ikke har kommet tilstrækkeligt med fedtstof i dejen. Det kan også skyldes at dejen har været for varm.


karakterer:
Opskriften er vist 11426 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu