Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

For lys skorpe (Brødfejl)

For lys skorpe (Brødfejl), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Brødfejl

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 brødfejl
 
Opskrift:
Bliver skorpen for lys, kan det skyldes for lidt sukker eller at dejtemperaturen har været for høj. Måske skyldes det også at dejen har ligget for længe eller at ovnen har været for kold.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9441 gange,
og udskrevet 79 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu