For lys skorpe (Brødfejl)

For lys skorpe (Brødfejl), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Brødfejl

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Brødfejl:
 For lys skorpe
 
Opskrift:
Bliver skorpen for lys, kan det skyldes for lidt sukker eller at dejtemperaturen har været for høj. Måske skyldes det også at dejen har ligget for længe eller at ovnen har været for kold.


karakterer:
Opskriften er vist 11216 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu