Overmoden dej (Brødfejl)

Overmoden dej (Brødfejl), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Brødfejl

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 brødfejl:
 Overmoden dej
Opskrift:
Lader man en dej ligge for længe kan brødene ikke rigtig hæve. Når de kommer i ovnen tager de ikke kulør af mangel på sukker, den har gæret nemlig fortæret. Brødene bliver flade og krummen mørk. Poringen bliver grov med store huller og brødene lugter stærkt af gær.


karakterer:
Opskriften er vist 11044 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu