Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Overmoden dej (Brødfejl)

Overmoden dej (Brødfejl), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Brødfejl

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 brødfejl
 
Opskrift:
Lader man en dej ligge for længe kan brødene ikke rigtig hæve. Når de kommer i ovnen tager de ikke kulør af mangel på sukker, den har gæret nemlig fortæret. Brødene bliver flade og krummen mørk. Poringen bliver grov med store huller og brødene lugter stærkt af gær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9451 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu